Hout Bay

Hout Bay

Bukt utanför Kapstaden, Sydafrika

Hout Bay

Hout Bay: Hout betyder trä på Afrikaan av den anledningen att bergen runt Hout Bay var bevuxna med stora skogar som skövlades för att få virke till uppbyggnaden av Kapstaden. Klippan på bilden kallas The Campanile eller vaktposten som står i inloppet till hamnen.

Hout Bay

Hout Bay eller "Republic of Hout Bay" som det är känt som av lokalbefolkningen. Det är en fantastisk bukt utanför Kapstaden som har något att erbjuda till alla, vilken dag som helst i veckan. Här är en djupare titt på vad det här stora området utanför Kapstaden har att erbjuda:

Det finns många populära ställen i Hout Bay där du kan få en god måltid och ett gott öl.
 
Levande underhållning, mat av alla slag, lekplatser och olika konst, hantverk att köpa. Bay Harbor Market är platsen att vara på helgerna. Det finns mycket att göra och se och det är kul för hela familjen. Lokala handlare kommer dit för att sälja sina produkter medan ett "live band" underhåller i bakgrunden. 

Det finns över 3 000 fåglar och över 400 fågelarter att se på World of Birds. Clint Eastwood har också besökt World of Birds! Detta är den största fågelparken i Afrika och en underbar plats att ta barnen att lära sig mer om dessa djur. Det är en tropisk trädgårdsmiljö, så naturälskare kommer att njuta av det. Du kan också hitta olika former däggdjur och reptiler här. 

Och mycket mer! 

Avstånd från Kapstaden: + - 20 km (cirka 30 minuter)

Kontakta oss gärna för mer information.