Boende i Kapstaden

Det är bra att fundera på vad som är viktigt för dig under din semester. Vill du bo nära restauranger, affärer och uteliv så väljer du ett boende i centrala Kapstaden. Det finns badmöjligheter i Camps Bay och det finns även pooler i Sea Point. Bor du i centrala Kapstaden klarar du dig dessutom bra utan bil. Att resa runt inom stan fungerar bäst med Uber. Ladda ner appen innan resan så betalar du varje resa i förväg med kort. Säkert, billigt och väldigt bekvämt.

Du kan även välja att bo i orterna i utkanten av Kapstaden. Hout Bay, Fish Hoek , Simons Town, Kalk Bay, Muizenburg mfl. Väljer du att bo där kommer du att kunna bo nära stranden och några av Kapstaden mest populära attraktioner som Godahoppsudden eller Boulders Beach.

 Nedan följer exempel på boenden som vi kan hjälpa dig med.

Kapstaden

I centrala Kapstaden erbjuder vi boenden i säkra lugna områden.

FIshEagle

Lägenheter Fish Eagle & Blue Crane

I Oranjezicht lugnt inbäddat i grönska vid foten av Table Mountain kan vi erbjuda lägenheterna Fish Eagle och Blue Crane. Det är 2 separata lägenheter med fantastisk läge. Dessa lägenheter hyrs ut tillsammans då kök bara finns i den ena.

Mer bilder och information om Fish Eagle & Blue Crane hittar ni här.

Utsikt från takterassen

Cubes Villa & studiolägenhet i Higgovale

Detta är verkligen ett fantastiskt boendealternativ i centrala Kapstaden som ligger ett stenkast från Kloof street. Det finns dels möjlighet att hyra en rymlig studiolägenhet för två personer med eget pentry, egen ingång. Tillgång till pool och en fantastiskt trädgård. Är ni många kan ni hyra hela huset för upp till 10 personer. Då har ni tillgång även till lägenheten samt förfogar privat över hela huset, trädgården och den fantastiska takterassen där du ser havet åt ena hållet och Table Mountain åt andra hållet.

Mer bilder och information om Cubes Villa hittar ni här.

Abington Manor i Fish Hoek

I Fish Hoek rekommenderar vi det svenskägda pensionatet Abington Manor. Du bor nära stranden, restauranger och affärer. 

Mer information och bilder om Abington Manor hittar ni här.