Stone's Throw - Lägenhet med självhushåll

en av våra samarbetspartners i

Kalk Bay - Västra Kapprovinsen, Sydafrika

Stone's Throw

Stone's Throw är beläget vid den historiska Maloom byggnaden, denna två sovrums, två badrums lägenhet på första våningen är nyrenoverad med alla bekvämligheter i en lyxig semesterbostad. 

Stone's Throw

Stone's Throw har sovplats för upp till 8 personer som erbjuder en dubbelsäng i sovrummet, två enkelsängar i det andra sovrummet och 2 bekväma soffor i den stora loungen. Sovrummen har inbyggda skåp och det stora sovrummet har eget badrum med dusch och toalett. Om du föredrar ett bad efter en dag på stranden eller titta på vackra sevärdheter i Kapstaden, eller varför inte hälla upp ett glas kylt vin, öppna badrummets dörrar som leder ut på den privata balkongen och njuta av ett bubblande spabadet samtidigt som du tittar ut över havet. Var annars kan du titta på valar och delfiner från ditt badkar? 

Lägenheten har ett vackert kök med granit bänkskivor och alla apparater en kock kan behöva med kylskåp, spis och ugn, mikrovågsugn, brödrost och kaffekokare bland andra. Njut av frukost med utsikt över havet vid frukostbordet, och middagar på balkongen med den Indiska Oceanen som den perfekta bakgrunden. 

I den stora loungen finns 2 bäddsoffor och ett matsalsbord, furugolv, vikdörrar så balkongen och loungen bli ett med den mest perfekta utsikten från alla vinklar. Det är en platt skärm satellit-tv så att du kan njuta av mysiga kvällar hemma med ett urval av filmer. Det finns säker parkering för din bil och lokalerna är kopplade till ett bevakningsföretag så du kan känna dig säker på din semester. Lägenheten är skinande ren och städas dagligen. 

Om du verkligen vill ha en speciell semester till rimliga priser så är Stone's Throw ett bra alternativet till en oförglömlig semester, i den mest exklusiva av platser. Stone's Throwligger 30 meter från Kalk Bay's avskilda strand och tidvatten pool (där du kan bada i den varma Indiska Oceanen), en kort tågresa eller köra efter den natursköna kusten till antingen stranden i Muizenberg och surfa, eller den idylliska badstranden i Fish Hoek.

  • kalk_bay_1
  • kalk_bay_2
  • kalk_bay_3
  • kalk_bay_4
  • kalk_bay_5
  • kalk_bay_6
  • kalk_bay_7
  • kalk_bay_8

Information om Stone's Throw

Läge
Kalk Bay
Avstånd till Kapstaden

30 km

Avstånd till Fish Hoek

4 km

Frukost

Nej

Typ av Boende

Självhushåll

Rökfritt
Ja
Antal RUm

2

Antal Badrum

2

Sover Antal

4-6

TV

Ja

Internet
Ja
Pool

Bil Behövs

Eventuellt

Gångavstånd till Strand

Ja

Nära till Golf