Nöjen

Underhållning — Nöjen

 i Kapstaden, Sydafrika

Kapstaden erbjuder alla bekvämligheter du normalt hittar i en modern storstad. Det finns restauranger med europeiska, indiska och afrikanska specialiteter. Du kan få ris med curry eller en snabb kebab... Naturligtvis finns det också ett stort urval av diskotek och nattklubbar. Kapstaden en musikalisk stad och inte minst är det Cape Jazz som gäller. En svängig och blandad, relativt lättillgänglig form av jazzmusik. Bland annat kan den avnjutas på Manenbergs Jazz Café, ligger på huvudgatan Adderley Street.

Kirstenbosch Sommar Konsert

"Kirstenbosch Summer Concerts"

r: november till april; Söndagar (årligen)
Var: "Kirstenbosch National Botanical Gardens"
Öppettider: 5:30 Sommarkonsert i Kirstenbosch. 

Hålls inom den spektakulära Kirstenbosch Nationella Botaniska Trädgården i Kapstaden, utomhus Sommarkonserter äger rum varje söndag från början av december till april. Ta en filt och kombinera en picknick med levande rock- och jazzmusik.

Kirstenbosch Julkonsert

Kirstenbosch Julkonsert

Specialutgåvor i december erbjuder en rad traditionella Julsånger och en spännande konsert på nyårsafton.

Kirstenbosch Julkonsert. Biljetterna släpps på fredag ??och lördag som föregår varje konsert och kan köpas från "Kirstenbosch Visitors Centre Ticket Kiosk". 

Kapstaden Jazz festival

Cape Town Jazz Festival

När: från 03 till 04 april (årligen)
Var: "Cape Town International Convention Centre" Den passande namngivna festivalen hade verkligen en internationell känsla, som artister och åskådare från hela världen jazzade upp till den prestigefyllda händelsen.

Go Kart

Go-Cart Kapstaden

Go-Cart Kapstaden är ett paradis för sportfantaster. Det finns särskilda möjligheter att spela golf, tennis och alla vattensporter. Go-cart uthyrning finns också. Turister kan njuta av att besöka Kapstadens vackra sandstränder eller de charmiga malajiska kvarteren. Det är en mötesplats för intressanta människor, gatumusikanter och affärsmän likadana.

Året runt kan du njuta av de långa sandstränderna, gå en tur i The Malay Quarter eller bara sitta på ett litet café och betrakta folklivet längs gatan, gatumusikanterna eller affärsmännen. Slutligen erbjuder Sydafrika en enastående natur, den mest varierade floran och faunan i Afrika.

Det är förbjudet att röka på offentliga platser och byggnader från 1.1.2001.