Mohlabetsi

Safari i Sydafrika

Det är något Magiskt över Mohlabetsi

Hoedspruit Sydafrika

Mohlabetsi Safari — Tony & Alma inbjuder dig att uppleva magin på Mohlabetsi. Beläget i det vidsträckta Balule naturreservatet som är en del av Kruger National Park, detta är Afrika när Afrika är som bäst! De små, intima Lodgerna, med endast 20 bäddar, garanterar gästerna komfort och diskret uppmärksamhet, i kombination med en intimitet med naturen. Kom och upplev den Afrikanska andan på Mohlabetsi!

Tony och Alma Mohlabetsi Lodge

Mohlabetsi Safari Lodge

Mohlabetsi Safari Lodge är en 4-stjärniga camp och är som en grön oas i bushen. Det finns bara sex afrikanska "rondawels" och två familj Lodges, och garanterar lyxen av ett litet och intimt läger. Lodgen är nyrenoverad och erbjuder en underbar bas för dina Safarin. En rondawel är en typisk afrikansk "rund hydda" under halmtak. De är smakfullt inredda i etniska teman. Var och en har en fantastisk al fresco dusch med en underbar "nära naturen" upplevelse. Rummen är fullt utrustade med bekvämligheter och hygienprodukter samt hårtorkar och personliga kassaskåp. Fönstren och entrén har insektsnät för din komfort och det finns en takfläkt för varma sommarnätter. 

Det finns fyra tvåbäddsrum rondawels och två med en king size säng. Det är också möjligt att placera en liten säng i rummet för ett litet barn. Familje Lodgerna erbjuder utmärkt komfort för små sällskap. Varje Lodge har två rum med en mellandörr för privatliv. Ett rum har en queen size-säng och den andra har två enkelsängar - det är också möjligt att lägga till en extra säng, för att tillmötesgå fem gäster. Varje rum har sin egen utrustning och al fresco dusch. Lodgerna är utrustade på samma sätt som rondawels.

Mohlabetsi Safari Lodge Rondawel
Mohlabetsi Safari Lodge Rondawel
Mohlabetsi Safari Lodge rondawel

Alla djur som har gjort Mohlabetsi till sitt hem inbjuder dig att förenas med dem i deras värld. Lodgen är lättillgänglig, men ändå är det som man är i en helt annan värld. Livet saktas ner till rytmen av naturen, solens upp- och nedgångar dikterar våra rörelser. Betoningen ligger på nära möten med Afrikas spektakulära vilda djur, från den mäktiga elefanten, de imponerande lejonen eller den pyttelilla Termiten. 

spök-djur tillhör apsläktet vid Mohlabetsi Safari Lodge
lejon Mohlabetsi Safari Lodge
noshörning vid Mohlabetsi Safari Lodge

Mohlabetsi Safari Lodge ligger inbäddad under gamla träd med panoramautsikt över bushen och på ett välbesökt vattenhål. De skuggiga gräsmattorna, med vilstolar, skapar en underbar scen av lugn och ro. Ingången är under en portal med ett vasstak som leder till ett sällskapsrum, bar och matsal. Almas spektakulära butik är också värt ett besök, där erbjuds souvenirer som görs lokalt. En Booma är en vindskyddad uteplats med en sprakande brasa, där överdådiga middagar serveras.

souvenirer vid Mohlabetsi Safari Lodge
sovrum Mohlabetsi Safari Lodge
vindskyddad uteplats vid Mohlabetsi Safari Lodge
Mohlabetsi Safari Lodge Award

Kontakta oss gärna för mer information.