Garden Route Game Lodge

Safari i Sydafrika

Garden Route Game Lodge

Albertina Sydafrika

Garden Route Game Lodge — I bakgrunden av den majestätiska Langeberg bergskedjan, är ingången till Garden Route Game Lodge vid Sydafrikas världsberömda Garden Route Coast. Endast 3 1/2 natursköna timmars bilfärd från Kapstaden, detta malaria fria, privata Viltreservat är hem till ett överflöd av djur- och fågelliv inklusive "the BIG 5".

GrGameLodge Boende
GrGameLodge Restaurant
GrGameLodge Hamburgare
GrGameLodge Dinner
GrGameLodge Sovrum
GrGameLodge Sovrum

Lyxiga Lodger De nyrenoverade rymliga rummen kombinerar lyx och bekvämlighet med ett afrikanskt tema. Komplett med badrum, balkong i västläge med enastående afrikanska solnedgångar allt inom några steg från poolen. Dessa rum är idealiska för familjer och ligger närmare Lodges bekvämligheter. 

Privata Stugor/hyddor Exklusivt boende i lyxiga hyddor med halmtak med privata badrum utformade för att erbjuda gästerna total komfort och avkoppling i en vacker omgivning. Användning av naturliga material såsom halm, sten och trä, smälter in med den afrikanska stilen för att skapa ett oförglömligt intryck. Stugorna är förenade med Huvud Lodgen via en gångväg av trä som är kantad med aloe och fynbos, och de erbjuder avskildhet och ostördhet som är perfekt för smekmånadspar.

GrGameLodge Planta
GrGameLodge Lejon

Besökare till Garden Route Game Lodge kan njuta av vilda djur i öppna Landrovers, lyxigt boende och en minnesvärd matupplevelse i Boma restaurangen. Den vänliga personalen och ledningen finns där för att ta hand om alla dina behov för att göra din vistelse oförglömlig. 

Historia Garden Route Game Lodge grundades 1999 som ett ambitiöst projekt för att återställa ett område med en gång förstörd jordbruksmark till sin forna glans och införa vilda djur som tidigare fanns där. Med hjälp av Dr Ken Coetzee, Conservation Management Services, utfördes en vetenskaplig studie med betoning på hållbar användning, långsiktigt bevarande av de återstående naturliga livsmiljöer och rehabilitering av redan förstörd mark. När de är färdiga, användes vetenskapliga beräkningar för att bestämma reservens bärförmåga och införsel av vilda djur kunde börja. 

I dag är en stor mängd vilda djur, inklusive the BIG 5 åter hemma i detta Privat Viltreservat.

GrGameLodge The Big Five

Spana efter "the Big 5" på din Safari (lejon, leopard, elefant, noshörning och buffel).

Game Viewing Drive

Morgon- och kvällsturer leds av erfarna och kunniga Rangers som delar med sig sina kunskaper av stora vilda djur även många arter av antiloper, fågellivet och lokala afrikanska folksägner. Garden Route Game Lodge är för närvarande hem för giraff, vit noshörning, lejon, elefant, buffel, kudu, zebra, gnu och ytterligare 24 arter som utgör sammanlagt mer än 400 djur.

Lejon i Garden Route Game Lodge

Garden Route Game Lodge är hem till 7 lejon som ursprungligen kom reservatet från Shamwari i Östra Kap. När Garden Route Game Lodge inleddes 2000 infördes möjligheten att anpassa lejonen och ge dem en fristad där de skulle vara skyddade. 

Så det var med pompa och ståt att lejonen kom till Garden Route Game Lodge den 31 mars, 2000. Lejonen har anpassat sig väl till sin nya omgivning i Western Cape. Vi hoppas att deras berättelse om överlevnad kommer att ge besökarna en lärorik erfarenhet och upplysa dem om situationen för dessa magnifika djur.

Elefanter

Våra elefanter flyttades från Kruger National Park och kom till Garden Route Game Lodge 2001. De är båda föräldralösa och överlevde förra slakten som ägde rum i Kruger National Park 1994 varefter slakt avbröts.

Cheetah Conservation Center

Cheetah Conservation Center bildades 2002 för att ge besökare till Garden Route Game Lodge en inblick i situationen för den hotade arter. En procentandel av intäkterna från varje gäst som stannar vid Lodge går till inköp av halsband för Cheetah i naturen. 

REPTILE CENTER Det är inte komplett att bo på Garden Route Game Lodge utan att se denna anläggning som är av världsklass, med över 26 arter av ormar, krokodiler och andra kallblodiga varelser. Ett absolut måste för familjer och de som vill övervinna sin rädsla för ormar!  

MOUNTAIN BIKE TRAILS Mountainbike stigar på olika byvägar som leder till Gouritz River Valley erbjuder en utmaning för mountainbike entusiaster.Kortare sträckor finns på Lodgen för ungdomar att roa sig med. 

QUAD BIKE TRAILS Njut av en äventyrligt guidad tur på en 4x4 fyrhjuling på en gård strax utanför Mossel Bay.

Det är nödvändigt att boka i förväg! Kontakta oss gärna för mer information om Safari och Boende