Välkommen till Vackra Kapstaden i Sydafrika!

Underberg Guesthouse

en av våra samarbetspartners i

Kapstaden, Västra Kapprovinsen, Sydafrika

är ett av de äldsta och vackraste gästhusen i Kapstaden, beläget vid foten av Taffelberget. Ett gästhus med perfekt läge i ett lugnt område i centrala Kapstaden, Sydafrika. Det har nyligen blivit smakfullt renoverat med alla moderna faciliteter som en turist kan önska sig.

Underberg är en lyxig tillflyktsort där man kan utforska den vackra Kaphalvön och du bor nära till allt du behöver. Perfekt beläget, Underberg är bara en fem minuters bilresa från många måste-se Sevärdheter inklusive några av Kapstadens finaste stränder, vandringar över Taffelberget och shopping på Victoria och Alfred (V & A) Waterfront och Green Market Square. Ta en båttur till den ökända Robben Island där Nelson Mandela hölls i fängslad i tjugosju år. Den berömda Stellenbosch, Franschoek och Paarl Winelands är bara en sammanfattning och natursköna fyrtiofem minuters bilresa bort!

Lyxboende
Underberg har tio varma och färgglatt inredda rum, alla majestätiskt utrustade med eget badrum. Njut av omisskännliga inslag av afrikansk stil. För ytterligare bekvämlighet är varje rum utrustat med en TV (med M-Net), takfläkt, värmare, klockradio, direkt telefon, te / kaffe anläggning, safe och bar kylskåp. Säker parkering finns för alla gäster med 24-timmars bevaknings jourtjänstgöring sju dagar i veckan.

Koppla av i loungen, på verandan på framsidan eller i baren medan ni njuter våra kompletterande Sherry eller Port innan du går ut till någon av Kapstadens bästa Restauranger - allt inom ett säkert och bekvämt gångavstånd. Som gäst har du möjlighet att välja en kontinental eller engelsk frukost som serveras i vår avkopplande matsal.

Läge Kapstaden Antal km till Kapstaden Centralt Antal km till Lala Phantsi 30
Frukost Ja Typ av boende Bed & Breakfast Rökfritt Ja
Antal rum   Antal badrum    Sover antal  
TV Ja Internet Ja Pool  
Bil behövs Ev Gångavstånd till strand Nej Nära till golf  

Sök Kapstaden

Kontakta Oss

Telefon:

I Sverige: 08-5197 0339

I Sydafrika: 072-147 2784

E-post:

 info @ kapstaden.com

Besökare Nu

Vi har 450 besökare och inga medlemmar online

Facebook

Gilla oss på Facebook

Dela Gärna