Välkommen till Vackra Kapstaden i Sydafrika!


Tokai Cottage - Stuga med självhushåll

en av våra samarbetspartners i

Tokai, Västra Kapprovinsen, Sydafrika

Stuga i trädgården är idealisk för långsiktiga vistelser; rymliga rum, fullt självhushåll och service varje vecka. Den har en egen ingång och uteplats med bord och stolar och grill. Du kommer att ha tillgång till “brunn-punkts-vatten” så det kommer inte att bli så illa besvärligt med torkan.

Stugan är belägen i den lugna, bekväma byn Tokai, nära ett antal framstående vingårdar, restauranger, pubar och två golfbanor. Och  den fina Muizenberg stranden, bara 10 min bilresa bort.

Utrymmet

Stugan har ett rymligt vardagsrum / matsal, fullt utrustat kök, stort sovrum med massor av skåp, bra storlek på badrummet och ett förråd där du kan förvara alla stora saker som gör en lång vistelse mycket bekväm. TV’n i loungen har full DSTV. Det finns bra WiFi-anslutning.

Din egen uteplats, med utsikt över den vackra trädgården, är utrustad med en bärbar “braai” grill, bord och 2 stolar. Egen ingång från den vackra innergården.

Stugan är helt säker med inbrottstänger på fönstren och vi har inbrottstrålar som larmar på natten, vilken du kommer att kunna använda med fjärrkontroll.

Gästers Tillgång

Du kommer ha tillgång till en ljuvliga pool.

Umgänge med gäster

Ägaren bor i fastigheten intill och jobbar hemifrån så att dom kan svara på frågor. Dom känner till sin stad och svarar gärna på frågor, annars kan du vara ganska privat.

Annat att notera

Betjäning finns för stugan: byta sängkläder och handdukar varje vecka, utan kostnad. Det finns en praktisk tvättmaskin i närheten och  inomhus tvättlinor för handtvätt tillhandahålles. Strykjärn och strykbräda finns.

Läge Tokai Antal km till Kapstaden 30  Antal km till Lala Phantsi 2
Frukost Nej Typ av boende Självhushåll Rökfritt Ja
Antal rum 1 Antal badrum  1 Sover antal 2
TV Ja Internet 1 Pool Ja
Bil behövs Ja Gångavstånd till strand 20 min Nära till golf Ja 

 

Cotttage front Patio Garden Bougainvilleas Centre bed Braai Kitchen Lounge 3 Bed Desk and chair New chairs Bathroom jquery lightbox not working by VisualLightBox.com v6.0m

Sök Kapstaden

Kontakta Oss

Telefon:

I Sverige: 08-5197 0339

I Sydafrika: 072-147 2784

E-post:

 info @ kapstaden.com

Besökare Nu

Vi har 378 besökare och inga medlemmar online

Facebook

Gilla oss på Facebook

Dela Gärna