Välkommen till Vackra Kapstaden i Sydafrika!

Guidade Turer på svenska — Sightseeing

Låt Round and About Tours ta er på en personlig och fantastisk tur i Kapstaden och dess omgivningar.
ingen grupp är för liten eller för stor!
 
Efter många år på plats i Sydafrika kan vi regionen. Vår specialitet är Kapstaden och Västra Kapprovinsen.
 
Utöver dessa turer arrangerar och skräddarsyr vi efter ditt önskemål!

Stadstur — halvdagstur

Stadsturen är upplagd för att orientera dig geografiskt och kulturellt, vi besöker centrala stadskärnan där vi tittar på The Castle of Good Hope och dom stora marknaderna. Sedan kör vi mot SeaPoint, Clifton, Camps Bay och avslutar, beroende på vädret vid Taffelberget eller Signal Hill. Turen går vidare mot Waterfront där bland annat båtarna till Robben Island utgår ifrån.
Kåkstad

Besök i en "Kåkstad" — halvdagstur

En mycket interessant upplevelse där du får tillfälle att möta människor som lever under totalt andra förhållanden än vad vi är vana vid. Vi besöker den största kåkstaden Khayelitsha där vi ska titta på olika projekt som pågår i dessa områden.
 
Haj

Vi åker på"Hajsafari" — heldagstur

Resan från Kapstaden till Gansbaai tar ca tre timmar. Alla hoppas eller fasar för att få vara öga mot öga med en vithaj.
 
Det finns ingen garanti för att vi verkligen ska få se haj, berättar vår guide, och poängterar att hajarna är vilda och bestämmer själva om de vill visa sig eller inte. Men just här, utanför Sydafrikas sydspets är det störst chans i världen att få se vithaj.
 

Vintur — heldagstur

En avkopplande heldagstur genom kapprovinsens vindistrikt. Vingårdarna ligger i en mycket naturskön region med höga berg och bördiga dalgångar. Vi besöker berömda vingårdar i städerna, Stellenbosch, Paarl och Franschhoek, för att studera vintillverkning och för att prova dessa utsökta produkter.
Åsnepingviner

Stora Turen runt Kaphalvön — heldagstur

Ett ”måste” är turen runt Kaphalvön med slutmål Godahoppsudden. På vägen dit kör vi genom små städer som Port S:t John, Fish Hoek. Vi stannar till vid Scratch Patch för att titta på ädelstenar. I pittoreska Simon's Town gör vi ett stopp vid Boulder Beach för att mingla med åsnepingviner som är en fridlyst utrotningshotad art. På vägen tillbaka besöker vi Kirstenbosch Botaniska Trädgård en världsberömd mycket vacker trädgård.
 
Flygplatsen

Flygplatsen — CPT

Vi hämtar och lämnar på flygplatsen. Inför Fotbolls VM 2010 skedde en total ombyggnad av terminaler och parkeringshus.
 
Kontakta oss gärna för mer information.
 
 

Sök Kapstaden

Kontakta Oss

Telefon:

I Sverige: 08-5197 0339

I Sydafrika: 072-147 2784

E-post:

 info @ kapstaden.com

Besökare Nu

Vi har 424 besökare och inga medlemmar online

Facebook

Gilla oss på Facebook

Dela Gärna