Välkommen till Vackra Kapstaden i Sydafrika!

Seringa Lodge

White River Sydafrika

Seringa Lodge ligger i utkanten av den lilla pittoreska staden White River i Mpumalanga, som är en av Sydafrikas provinser. Från White River är det 2 mil till Nelspruit som är en av Sydafrikas större städer och ca 35 mil till Johannesburg. Mpumalanga ligger i den nordöstra delen av landet och är känt för sin storslagna natur med fantastiska vyer och sitt rika djurliv. Allt detta tillsammans med närheten till Krugerparken gör att Seringa är ett perfekt ställe att bo på för att utforska allt som provinsen har att erbjuda.
 
 
Seringa Lodge
Seringa Lodge Seringa Lodge Seringa Lodge
Seringa Lodge Seringa Lodge Seringa Lodge Seringa Lodge

Seringa Lodge är känt för sin goda mat

Cecilia har tagit sin kockexamen vid en av de bästa köksskolorna i USA och har därefter arbetat på restauranger i USA, Sverige och Sydafrika.
 
Under några år var Cecilia kökschef hos några av de mest exklusiva safaricamperna i Okovangodeltat i Botswana. Cecilia och Roger öppnade Seringa Lodge under 2004.

De frukostar och middagar som serveras kommer garanterat att glädja den mest förfinade gommen. Frukt och grönsaker kommer från den egna trädgården. Maten serveras endera i den vackra matsalen, på terrassen till levande ljus eller kring elden i en traditionell afrikansk Boma. 

Seringa Lodge Seringa Lodge Seringa Lodge

Seringa Lodge Seringa Lodge

 

Kontakta oss gärna för mer information!
 
 
 
 
 

Sök Kapstaden

Kontakta Oss

Telefon:

I Sverige: 08-5197 0339

I Sydafrika: 072-147 2784

E-post:

 info @ kapstaden.com

Besökare Nu

Vi har 389 besökare och inga medlemmar online

Facebook

Gilla oss på Facebook

Dela Gärna