Välkommen till Vackra Kapstaden
Hout Bay
Sydafrika — South Africa
Vy från Victoria & Alfred Waterfront
Kapstaden "by Night"
Sydafrika — South Africa
Kapstaden — Cape Town
Hout Bay by Night
Kapstaden "by Night"

Vi arrangerar dagsturer-utflykter med svenska turistguider (sightseeing) i Kapstaden, 
gruppresor och safari i Sydafrika — Förmedling av hyrbilar till bra pris!

VinturStadstur Taffelberget m fl. För dagsturer och utflykter arbetar vi med grupper på max 13 personer och målgruppen är i första hand skandinaviska besökare med svensktalande reseguider.

Kapstaden är utan tvekan en av de vackraste städerna i världen, med en blandning av modern och gammal fin arkitektur från de portugisiska, holländska och engelska 
väldena.

Sydafrika är ett land som bjuder på den mest extrema naturskönhet. Det sydafrikanska klimatet är otroligt behagligt och det är ett av de mest fantastiska länder om man vill uppleva Afrikas natur och djurliv. Besök Sydafrika och få en upplevelse för livet. En värld i ett land heter det i Sydafrikanska turistbroschyrer och "South Africa" har verkligen allt att erbjuda, gröna kullar, böljande grässlätter, ökenlandskap, bergens dramatiska skönhet och de ljuvliga kusterna. Gautengs rika fyndigheter av guld och diamanter, Kaphalvöns härliga viner och Natals väldiga sockerplantager. Lägg därtill de utmärkta nationalparkerna med sin rika fauna.

Befolkningen har sitt ursprung i allt från nio traditionella svarta stammar, till europeiska immigranter och muslimska slavar samt indisk arbetskraft, som kom till landet under 1800-talet. Det är inte för inte som landet med denna kulturrikedom kallas regnbågsnationen.

Sydafrika är med sin dramatiska historia och rika natur ett land fyllt av kontraster. Landskapet varierar från halvöken till frodiga vinodlingar, från hav och Stränder till 3000 meter höga berg och från tempererad regnskog till bushmiljö.
 
Landet utgör en mycket vacker del av Afrika, beläget strax söder om tropikerna. Det är stort land, ca tre gånger Sveriges yta. Vackra Kapstaden ligger längst söderut vid kusten, vackert inramat av bergen Devils Peak, Table Mountain (Taffelberget) och Lions Head.

Boende i Kapstaden med omnejd

Bed & Breakfast, hus, stugor och lägenheter till uthyrning i 
Kapstaden, Sydafrika med omnejd

Vi hjälper till att boka hyrbil till bra pris.
 
Vi hjälper er med bokning av boende och safari över hela Sydafrika.

Fish Hoek är en av Kapstadens mest eftertraktade förorter vid havet!

DET BLIR INGET DYRARE ATT BOKA GENOM OSS!!! 

LÄS MER

Safari i Sydafrika

SAFARI kan man göra på en mängd olika sätt från budget till superlyx vad ni än har för budget och önskemål kan vi hjälpa er med förslag och bokningar.

LÄS MER

Dagsturer och Utflykter

Kåkstadstur, Vintur mm

Om du ska följa med på en enda guidad tur under ditt Sydafrika besök, så är den här 
turen något vi verkligen rekommenderar.

LÄS MER

Kirstenbosch Botaniska Trädgård

Kirstenbosch — "The Most Beautiful Garden in Africa"

Den botaniska trädgården ligger vid foten av Taffelberget och här finns ca 9.000 av Sydafrikas 22.000 växtarter. Trädgården är känd för sina många protea-arter. Protean är Sydfrikas nationalblomma. I den vackra trädgården finns mängder av inhemska, mer eller mindre sällsynta växter och även fåglar.


 Det är något magiskt över Mohlabetsi!

Tony och Alma

LejonTony & Alma inbjuder dig att uppleva magin i Mohlabetsi. Beläget i det vidsträckta Balule naturreservatet som är en del av Kruger National Park, detta är Afrika när Afrika är som bäst!
 
De små, intima Lodgerna, med endast 20 bäddar, garanterar gästerna komfort och diskret uppmärksamhet, i kombination med en intimitet med naturen. Kom och upplev den Afrikanska andan på Mohlabetsi!
 
 
 
 

Cheetah

Lodgen är lättillgänglig, men ändå är det som man är i en helt annan värld. Livet 
saktas ner till rytmen av naturen, solens upp- och nedgångar dikterar våra rörelser. Betoningen ligger på nära möten med Afrikas spektakulära vilda djur, från den mäktiga elefanten, de imponerande lejonen eller den pyttelilla Termiten.
 
 
 
 
 
Rondawel

Safari Lodgen

 
Denna 4-stjärniga camp är som en grön oas i bushen. Det finns bara sex afrikanska rondawels och två familj Lodges, och garanterar lyxen av ett litet och intimt läger. Lodgen är nyrenoverad och erbjuder en underbar bas för dina Safaris.
 
 
  

Lejon

Alla djur som har gjort Mohlabetsi till sitt hem inbjuder dig att förenas med dem i deras värld.
DuschLodgen ligger inbäddad under gamla träd med panoramautsikt över bushen och på ett välbesökt vattenhål. De skuggiga gräsmattorna, med vilstolar, skapar en underbar scen av lugn och ro. Ingången är under en portal med ett vasstak som leder till ett sällskapsrum, bar och matsal. Almas spektakulära butik är också värt ett besök, där erbjuds souvenirer som görs lokalt. En Booma är en vindskyddad uteplats med en sprakande brasa, där överdådiga middagar serveras.
 
 
Leopard
En rondawel är en typisk afrikansk "rund hydda" under halmtak. De är smakfullt inredda i etniska teman. Var och en har en fantastisk al fresco dusch med en underbar "nära naturen" upplevelse. Rummen är fullt utrustade med bekvämligheter och hygienprodukter samt hårtorkar och personliga kassaskåp. Fönstren och entrén har insektsnät för din komfort och det finns en takfläkt för varma sommarnätter. Det finns fyra tvåbäddsrum rondawels och två med en king size säng. Det är också möjligt att placera en liten säng i rummet för ett litet barn.
 
Familje Lodgerna erbjuder utmärkt komfort för små sällskap. Varje Lodge har två rum med en mellandörr för privatliv. Ett rum har en queen size-säng och den andra har två enkelsängar - det är också möjligt att lägga till en extra säng, för att tillmötesgå fem gäster. Varje rum har sin egen utrustning och al fresco dusch. Lodgerna är utrustade på samma sätt som Rondawels.
 
 
 
Sovrum
 
 
Award

 

 
 
 
 
Kontakta oss gärna för mer information.