Välkommen till Vackra Kapstaden i Sydafrika!

Underhållning i Kapstaden, Sydafrika

Kapstaden erbjuder alla bekvämligheter du normalt hittar i en modern storstad. Det finns restauranger med europeiska, indiska och afrikanska specialiteter. Du kan få ris med curry eller en snabb kebab...

Naturligtvis finns det också ett stort urval av diskotek och nattklubbar.

Kapstaden en musikalisk stad och inte minst är det Cape Jazz som gäller. En svängig och blandad, relativt lättillgänglig form av jazzmusik. Bland annat kan den avnjutas på Manenbergs Jazz Café, ligger på huvudgatan Adderley Street.

"Kirstenbosch Summer Concerts"Kirstenbosch Botaniska Trädgård

r: november till april; Söndagar (årligen)
Var: "Kirstenbosch National Botanical Gardens"
Öppettider: 5:30

Sommarkonsert i Kirstenbosch. Hålls inom den spektakulära Kirstenbosch Nationella Botaniska Trädgården i Kapstaden, utomhus Sommarkonserter äger rum varje söndag från början av december till april. Ta en filt och kombinera en picknick med levande rock- och jazzmusik.

 

 

Kirstenbosch Jul

Specialutgåvor i december erbjuder en rad traditionella Julsånger och en spännande konsert på nyårsafton. Kirstenbosch Julkonsert. Biljetterna släpps på fredag ​​och lördag som föregår varje konsert och kan köpas från "Kirstenbosch Visitors Centre Ticket Kiosk". 

 

"Cape Town International Jazz Festival"

När: från 03 till 04 april 2010 (årligen)
Var: "Cape Town International Convention Centre"
Afrikanska och internationella artister under den årliga "Cape Town International Jazz Festival" på "International Convention Centre" Verkstäder, fotoutställningar och en fri gemenskap konsert i "Green Market Square" kompletterar den viktigaste händelsen.

Go-cart

Go-Cart Kapstaden är ett paradis för sportfantaster. Det finns särskilda möjligheter att spela golf, tennis och alla vattensporter. Go-cart uthyrning finns också. Turister kan njuta av att besöka Kapstadens vackra sandstränder eller de charmiga malajiska kvarteren. Det är en mötesplats för intressanta människor, gatumusikanter och affärsmän likadana.

Året runt kan du njuta av de långa sandstränderna, gå en tur i The Malay Quarter eller bara sitta på ett litet café och betrakta folklivet längs gatan, gatumusikanterna eller affärsmännen.
 
Slutligen erbjuder Sydafrika en enastående natur, den mest varierade floran och faunan i Afrika.


Det är förbjudet att röka på offentliga platser och byggnader från 1.1.2001.

Sök Kapstaden

Kontakta Oss

Telefon:

I Sverige: 08-5197 0339

I Sydafrika: 072-147 2784

E-post:

 info @ kapstaden.com

Besökare Nu

Vi har 412 besökare och inga medlemmar online

Facebook

Gilla oss på Facebook

Dela Gärna